Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Vertrouwen in de toekomst

26 oktober is het kabinet-Rutte III beëdigd. De regering (VVD, CDA, D66 en ChristenUnie) heeft als motto ‘Vertrouwen in de toekomst’. En ze beloven ons dat alle Nederlanders sociaal én economisch erop vooruit zullen gaan. Nu heb ik zelf altijd alle vertrouwen gehad in de toekomst. Daardoor kon ik (komende januari alweer 15 jaar geleden!) een start maken met Free Design. Ik wens dan ook iedereen van harte toe dat de toekomst ook voor haar of hem alle goeds mag brengen. Hoe de regeringsplannen ook mogen uitpakken.

cinemagraph joyce kleurCinemagraph

De nieuwste trend in het weergeven van foto's zijn cinemagraphs. Dit zijn foto's waarin één onderdeel beweegt: een minifilmpje dat zich binnen de foto steeds herhaalt. Dit maakt het beeld spannender dan bij een stilstaande foto. Wellicht iets voor uw website? Meer voorbeelden vind je op: www.cinemagraphs.com

 

Projecten

floritec notitieblokposter uitnodigingen klFloritec
Floritec houdt zich bezig met de veredeling van snijchrysanten en potplanten (chrysant, aster, celosia). Free Design heeft onlangs voor Floritec diverse communicatie-uitingen gemaakt.

Floritec staat in november altijd op de Trade Fair Aalsmeer. Speciaal voor deze beurs heeft Free Design onder meer een kalender, notitieblokken en uitnodigingen gemaakt. Voor het beeld van de poster hebben we een bestaande foto gebruikt. Daar hebben we met photoshop een bos bloemen van Floritec in geplaatst.Huisstijl Loonbedrijf Roodenburg
Voor Loonbedrijf Roodenburg heeft Free Design afgelopen zomer een nieuwe huisstijl met website mogen ontwikkelen.

Loonbedrijf Roodenburg houdt zich al meer dan 60 jaar bezig met onder andere agrarisch loonwerk, (openbaar) groen en grondverzet. Free Design heeft een nieuw logo en huisstijl voor ze mogen ontwerpen. Dat zie je terug in al hun bedrijfsuitingen. Bijvoorbeeld in alle stationery, zoals op de foto hiernaast. En ook op hun nieuwe website www.loonbedrijfroodenburg.nl, en zelfs hun bedrijfskleding (te zien op Facebook: www.facebook.com/loonbedrijfroodenburg).

 

 

 

Analyse logo

analyse

Een logo is het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Af en toe moet ook dat onder de loep worden genomen: is het logo nog modern qua uitstraling, past het bij de huidige activiteiten, spreekt het de doelgroep nog aan? Vraagt u zich weleens af of uw logo nog voldoet? Free Design heeft een tool ontwikkeld om daar snel achter te komen. Aan de hand van een paar vragen wordt meteen inzichtelijk of een restyling nuttig kan zijn. Benieuwd naar de uitkomst van zo’n logo-onderzoek? Klik dan hier voor de tool.

 

 

Joyce v.d. Hoorn toegetreden tot ledenraad Rabobank

De leden van de Rabobank worden vertegenwoordigd door een afvaardiging van het totale ledenbestand. Deze ledenraad vormt een afspiegeling van het werkgebied. Afgelopen zomer ben ik gevraagd toe te treden tot de lokale ledenraad van de Rabobank Groene Hart Noord. Iets waarover ik niet lang hoefde na te denken. Niet omdat ik de Rabobank graag wil promoten. Maar de ledenraad krijgt vaak maatschappelijke vraagstukken voorgelegd die iedereen aangaan. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

 

wat klanten zeggen

"Free Design kan snel handelen en snel grafische oplossingen bieden. Zo worden strakke deadlines toch behaald."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken