Skip to main content

Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Werkochtenden

Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf

Wil je als ZZP’er, starter of ondernemer continuïteit of misschien wel persoonlijke groei? Is iemand inhuren voor je communicatie nog een stap te ver of wil je het gewoon zelf doen? Kom dan naar de werkochtenden van Free Design.

Het doel van de werkochtenden is om kennis op communicatiegebied te delen en te leren van elkaar. Je krijgt praktische informatie op verschillende thema's. Daarmee krijg je de tools in handen om je bedrijf beter zichtbaar te maken en duidelijk gepositioneerd in de markt te zetten. Dus wil je, je kennis vergroten en de communicatie van je bedrijf verbeteren? Kom dan naar de werkochtenden op elke 3e dinsdagochtend (na de zomer 1e dinsdagochtend) van de maand.

De werkochtenden zijn van 10:00 - 12:00 uur. Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch wordt je aangeboden door Free Design.

Prijs:
€ 65,- p.p. per ochtend of een strippenkaart 5x voor € 275,-
(Excl. BTW, inclusief lunch)

De onderwerpen

 • Gratis in de publiciteit komen

  Gratis in de publiciteit komen kan op verschillende manieren: sociale media, lokale evenementen, blogs en nieuwswebsites. Het is belangrijk om te bepalen waar je zichtbaar wilt zijn en welke doelgroep je wilt aanspreken.

  Om dit te realiseren heb je boeiende content, een consistente aanwezigheid en interactie met je publiek nodig. Een goede planning en organisatie zijn essentieel om meer bezoekers naar je website te trekken.

 • Meer resultaat halen uit zakelijk netwerken

  Het halen van meer resultaat uit zakelijk netwerken vereist strategie en doelgerichtheid. Focus op het opbouwen van waardevolle relaties. Investeer tijd in het opbouwen van vertrouwen en het delen van kennis en middelen.

  Actief deelnemen aan netwerkevenementen en online platforms kan nieuwe kansen creëren. Blijf authentiek en betrokken, en sta open voor samenwerkingen en synergieën.

  In deze werkochtend gaan we met dit onderwep aan de slag en helpen we elkaar met tips en netwerk-ingangen als daar behoefte aan is.

 • Een goede digitale nieuwsbrief maken

  Een goede digitale nieuwsbrief maken begint met het stellen van regels en afspraken om consistentie te waarborgen. Kies boeiende onderwerpen en thema's die relevant zijn voor jouw doelgroep.

  Zorg voor waardevolle content, zoals interessante artikelen en exclusieve aanbiedingen. Plan en organiseer je nieuwsbrief zorgvuldig, met een duidelijke structuur en regelmatige verzendtijden. Zo creëer je een effectief communicatiemiddel dat je lezers graag openen en lezen.

  We kijken ook naar de verschillende programma's waar je e-mail mailing kunt gaan maken en geven tips in AVG issue's.

 • Social media wat moet ik ermee?

  Social media kan een krachtig instrument zijn, maar het is essentieel om je doelstelling en doelgroep helder te hebben. Definieer je doelen, identificeer je doelgroep en creëer waardevolle content die hen aanspreekt.

  Maak een planning om consistent te blijven en evalueer regelmatig je resultaten. Pas je strategie aan waar nodig, zodat je het maximale uit je social media-ervaring haalt.

  We bespreken de verschillende kanalen en kijken naar wat voor jouw doelgroep relevant is.

 • Presenteren voor een groep

  Presenteren voor een groep kan een uitdaging zijn, maar met de tips in deze werkochtend wordt het een stuk eenvoudiger. Bereid je goed voor en maak een duidelijke structuur voor je presentatie. Oefen je spreekvaardigheid en let op je lichaamstaal. Maak contact met je publiek en gebruik visuele hulpmiddelen. Wees zelfverzekerd, adem diep en vergeet niet om te genieten van het moment!

  Tijdens deze werkochtend geeft ik tips en handvatten om zelfverzekerd een presenatie te gaan geven.

IK MELD ME HIERBIJ AAN VOOR DE VOLGENDE WERKOCHTEND(EN):

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
EUR 0,00 + 21% BTW 0 EUR = 0 EUR inclusief BTW
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Meer weten?

Bel of stuur een appje naar:

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

 • Tech Campus De School

 • Leslokaal

 • Lerarenkamer

 • Aquarium

 • Conciergekamer Groot

 • Conciergekamer Klein

 • Directeurskamer

 • Handvaardigheidlokaal

 • Toneelzaal