Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen

Werkochtenden

Werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf

Wil je als ZZP’er, starter of ondernemer continuïteit of misschien wel persoonlijke groei? Is iemand inhuren voor je communicatie nog een stap te ver of wil je het gewoon zelf doen? Kom dan naar de werkochtenden van Free Design.

Het doel van de werkochtenden is om kennis op communicatiegebied te delen en te leren van elkaar. Je krijgt praktische informatie op verschillende thema's. Daarmee krijg je de tools in handen om je bedrijf beter zichtbaar te maken en duidelijk gepositioneerd in de markt te zetten. Dus wil je, je kennis vergroten en de communicatie van je bedrijf verbeteren? Kom dan naar de werkochtenden op elke 3e dinsdagochtend van de maand.

Wil je na afloop nog even met elkaar lunchen en bijpraten? Dat is geen probleem, want de lunch wordt je aangeboden door Free Design.

Prijs:
€ 65,- p.p. per ochtend of een strippenkaart 5x voor € 275,-
(inclusief eenvoudige lunch)

Zelf meenemen: 
Eventueel laptop, vragenlijstje

Ik meld me hierbij aan voor de volgende werkochtend(en):

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Wilt je meer weten over de werkochtenden en wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Bel of stuur een appje naar:

Tech Campus De School in Roelofarendsveen is gevestigd in een volledig gerenoveerd middelbare school gebouw. De Tech Campus verloochent zijn afkomst zeker niet want het gebouw is niet alleen ingericht om er prettig te werken maar zit ook boordevol faciliteiten om kennis & kunde te vergaren en te delen.

Hiervoor zijn verschillende vergader-, les- en presentatieruimtes beschikbaar op de Tech Campus De School. Al deze ruimtes hebben de beschikking van alle benodigde audiovisuele middelen en aansluitingen. Hierdoor zijn alle noodzakelijke randvoorwaarden perfect geregeld en dit in combinatie met een prettige sfeer maakt de Tech Campus de ideale plek voor een workshop, training of cursus.

  • Tech Campus De School

  • Leslokaal

  • Lerarenkamer

  • Aquarium

  • Conciergekamer Groot

  • Conciergekamer Klein

  • Directeurskamer

  • Handvaardigheidlokaal

  • Toneelzaal

contact

Free Design
Schoolbaan 1
2371 VJ Roelofarendsveen
T: 071 3317433
E: info@free-design.nl

volg ons