Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Schoonmaak…

Pasen is geweest. Alle nog ‘ouderwets’ verstopte eieren zijn alweer soldaat gemaakt. De Keukenhof is een paar weken open en de eerste tulpen staan er al in bloei. Tijd dus voor het voorjaar! Voor thuis denk je dan al gauw aan de grote schoonmaak. Maar ook op het werk kan een frisse blik geen kwaad, met vragen als: is mijn logo nog aantrekkelijk, trekt mijn website genoeg traffic, past mijn uitstraling nog bij mijn doelgroep, staat mijn site ook mobiel bovenaan in Google? Allemaal nuttige en zeker ook zeer legitieme vragen. Free Design is u graag behulpzaam er het perfect passende antwoord op te geven.mobielMobiel-‘onvriendelijke’ sites krijgen een probleem
Steeds meer mensen gaan mobiel het internet op. En steeds vaker ook doen ze met tablet of smartphone via Google een zoekopdracht. Op 26 februari heeft Google officieel bekend gemaakt dat ze de ‘mobielvriendelijkheid’ van websites gaan beoordelen. Wat zijn de gevolgen?

De beoordeling door Google hoe ‘mobielvriendelijk’ je website is, kan grote gevolgen hebben: zijn je webpagina’s niet goed zichtbaar op een mobiel apparaat, dan zullen deze minder (of helemaal niet) getoond worden in de mobiele zoekresultaten van Google. Deze verandering treedt op 21 april al in werking! Benieuwd of uw website aan Google’s eisen voldoet? Neem snel contact met ons op.


krant verboomProjecten

Verboom Hoveniers bestaat 15 jaar. Daarom hebben we een prachtige jubileumkrant voor ze gemaakt. En natuurlijk een gloednieuwe website.

15 jaar Verboom Hoveniers

Dat Hoveniersbedrijf Verboom in 2015 vijftien jaar bestaat is volgens Gerard Verboom een echte mijlpaal. “We willen dit ook op een maatschappelijke manier uiten. Het idee is om 1.500 bloembollen of violen te schenken en te planten aan zorgcentrum De Horizon te Hoofddorp.” Daarnaast zijn er allerlei kortingsacties voor relaties en opdrachtgevers. Kijk snel op www.verboomhoveniers.nl – ook ontworpen door Free Design!

 

Interview met Kees-Jan Wesselman
Wesselman logoFree Design evalueert geregeld samen met opdrachtgevers hoe de samenwerking is verlopen. Daar worden wij beter van. En dat is weer goed voor u! Dit keer vroegen we aan Kees-Jan Wesselman van het gelijknamige bouwbedrijf uit Roelofarendsveen hoe hij het werken met Free Design ervaart.

1. Hoe lang bent u al klant?
Sinds vorig jaar.

2. Hoe heeft u voor het eerst over ons bedrijf gehoord?
Eigenlijk door jullie locatie midden in het dorp, ik rij daar elke dag langs en zie jullie logo dagelijks!

3. Hoe goed hielden we u op de hoogte over de voortgang?
Prima, voor elke stap was een tijdspad wat ook waar werd gemaakt.

huisstijl4. Hoe vindt u onze prijs-kwaliteitverhouding?
Goed, ik heb daar geen vergelijk met een andere buro voor gedaan, maar ik ben erg blij met de werkzaamheden die voor mij gedaan zijn. En als ik het resultaat bekijk vind ik het het waard.

5. Hoe vindt u de service van Free Design?
OK.

6. Hoe adequaat reageert Free Design op problemen?
Meer dan voldoende, vragen en/of problemen worden snel opgelost.

7. Hoe goed speelt ons bedrijf in op uw situatie?
Prima, er wordt meegedacht. Ook om op kosten te besparen door bijvoorbeeld bepaalde onderdelen zelf te doen en/of aan te leveren.

8. In hoeverre begrijpen wij wat uw zakelijke behoeftes zijn?
Dat wordt goed opgepakt, ik gaf aan wat ik wilde met mijn site en Free Design vulde dat in en waar nodig aan met dingen waar ik zelf niet aan gedacht had. www.wesselmanbouwbedrijf.nl

9. Hielden we ons goed aan gemaakte afspraken en eventuele tijdsplanning?
Ja, als er vertraging was lag dat aan onderdelen die ik zelf zou aanleveren!

10. Bent u van plan in de toekomst opnieuw zaken met ons te doen?
Ja hoor ik ben heel tevreden!!

11. Zou u ons aanbevelen bij anderen?
Zeer zeker, alles wat ik wilde met mijn site en uitstraling is door Free Design snel en professioneel uitgevoerd.

12. Wat zou u een ander kunnen aanraden?
Om met ideeën over hoe je bedrijf te presenteren eens langs te gaan om de mogelijkheden door te spreken.

 

Spoed? Free Design!
Een week of wat geleden belde om 8.30 uur een nieuwe klant. “Kun jij mijn PowerPoint grafisch mooi maken? Ik heb vanmiddag een presentatie en die moet er gelikt uitzien.” Natuurlijk ben ik dat meteen gaan regelen. Het was wel druk, maar ik kan vaak snel schakelen en help graag een opdrachtgever uit de brand. Binnen enkele uren was de klus geklaard. Resultaat: voor slechts €120,- had de klant heel snel een mooie presentatie waarmee hij goed voor de dag kon komen. En dat telt!

wat klanten zeggen

"Free Design kan snel handelen en snel grafische oplossingen bieden. Zo worden strakke deadlines toch behaald."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken