Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Nieuwe website Free Design

Ook zo genoten van de mooie nazomer? Wij wel! Maar intussen hebben we niet stilgezeten. Want Free Design heeft onlangs weer een paar leuke projecten afgerond. Ook hebben we onze eigen site eens stevig onder handen genomen. Vanaf heden ‘live’ te bezoeken. Wilt u eens kijken naar onze vernieuwde site? We stellen uw reactie altijd op prijs, want daarmee houden wij onze dienstverlening aan u up-to-date!


Projecten

interfaceGouda Geo-Equipment heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van allerhande materiaal voor geotechnisch bodemonderzoek. Voor hen hebben we onlangs iets heel anders gemaakt dan de gebruikelijke huisstijl. Voor hun machines was Gouda Geo-Equipment op zoek naar een mooie besturingsinterface. Na grondige uitleg over alle mogelijke functies heeft Free Design de vormgeving van de gehele interface ontworpen en aangeleverd.

safetyproducts-logoFree Design is een samenwerking gestart met Daan Hotton. Sinds 1 september heeft hij als agent van Safety Products een eigen showroom in Hillegom. Hier kunt u onder meer uw bedrijfslogo op kwalitatief hoogwaardige kleding laten drukken. Bij Safety Products agent Daan Hotton kunt u terecht voor onder meer bedrijfskleding, Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) en cursussen BHV en EHBO. Ondernemers en organisaties die bij hem aankloppen kunnen er door een samenwerkingsverband met Free Design ook hun logo, huisstijl en website laten ontwerpen. Klik hier voor het artikel in de krant.

 

Interview
Logo-gerardboerlageFree Design evalueert geregeld samen met opdrachtgevers hoe de samenwerking is verlopen. Daar worden wij beter van. En dat is weer goed voor u! Dit keer vroegen we aan Gerard Boerlage hoe hij het werken met Free Design ervaart. Hij levert verkoopondersteuning voor de sierteelt, en Free Design maakte de website voor zijn bedrijf.

1. Hoe lang bent u al klant?
Twee maanden.

2. Hoe heeft u voor het eerst over ons bedrijf gehoord?
Via een ander bedrijf.

visitekaart-gerard3. Hoe goed hielden we u op de hoogte over de voortgang?
Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden.

4. Hoe vindt u onze prijs-kwaliteitverhouding?
Die is goed, alles wordt netjes afgehandeld.

5. Hoe vindt u de service van Free Design?
De service is goed, de problemen worden zeer snel opgelost.

6. Hoe adequaat reageert Free Design op problemen?
Als er problemen waren dan werden ze dezelfde dag of meteen telefonisch opgelost.

7. Hoe goed speelt ons bedrijf in op uw situatie?
Zeer goed.

8. In hoeverre begrijpen wij wat uw zakelijke behoeftes zijn?
Jullie wisten waar ik over praat, omdat jullie al meer met agrarische bedrijven te maken hebben gehad.

website9. Hielden we ons goed aan gemaakte afspraken en eventuele tijdsplanning?
Alle afspraken zijn nagekomen en de website was op tijd af binnen de afgesproken tijd.

10. Gaat u in de toekomst opnieuw zaken met ons doen?
Ja, ik zal zeker doorgaan met Free Design.

11. Zou u ons aanbevelen aan anderen?
Ja, dat zal ik zeker doen.

12. Wat zou u een ander kunnen aanraden?
Als je plannen hebt om een website te laten maken of andere zaken die met promotie te maken hebben, dan moet je zeker een offerte laten maken door Free Design.

 

Welke nieuwe regels zijn er voor webshops?
Ondernemers met een webwinkel die aan consumenten verkopen, krijgen vanaf 2014 te maken met nieuwe wettelijke regels, opgelegd vanuit Brussel. Zo mogen klanten onder meer langer nadenken over de vraag of ze een product willen terugsturen. Ook moet u online-klanten duidelijk maken dat ze een betalingsverplichting aangaan als ze iets in uw webwinkel bestellen.

1. Verwijzen naar betalingsverplichting
Webwinkeliers moeten klanten duidelijk maken dat ze een betalingsverplichting aangaan als ze iets online bestellen. Dat kan bijvoorbeeld door op de bestelknop een tekst te plaatsen die dat duidelijk maakt: ‘Bestelling met betalingsverplichting'.

2. Meer bedenktijd voor consumenten
Klanten krijgen 14 kalenderdagen bedenktijd om te bepalen of ze een product willen terugsturen. Dit is het zogenaamde herroepingsrecht. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat de klant het bestelde product ontvangt.

Niet alles wat in een webwinkel wordt gekocht kan worden teruggestuurd: muziek, films, downloads en andere digitale goederen vallen niet onder het herroepingsrecht, evenals op maat gemaakte producten, tijdschriften en bederfelijke waar.

Let op! Als een webwinkelier een klant niet informeert over het herroepingsrecht, dan krijgt de koper tot 1 jaar de tijd om een product terug te sturen.

3. Webwinkelier hoeft extra kosten andere verzendmethode niet terug te betalen
Als een klant een product terugstuurt, heeft deze recht op teruggaaf van het volledige aankoopbedrag, dus inclusief de verzendkosten. Heeft de klant bij het bestellen van een product gekozen voor een duurdere verzendmethode dan een standaardverzending, dan hoeft een webwinkelier alleen de kosten voor een standaardverzending terug te betalen. De extra kosten voor een andere verzendmethode komen dus voor rekening van de koper.

4. Levering binnen 30 dagen
Voor producten geldt een maximale levertijd van 30 dagen, tenzij een koper expliciet toestemming geeft dat de levering langer kan duren. Is dat niet het geval, en de aankoop wordt niet binnen dertig dagen geleverd, dan heeft de klant het recht de bestelling te annuleren. Dit annuleringsrecht geldt overigens al in Nederland.

5. Informatie over garantie
U moet informatie geven over de wettelijke garantie.

6. Verplichte uitleg over klachtenprocedure
U bent verplicht om klanten goed te informeren over de klachtenprocedure die u hanteert.

bronnen:
http://blog.webwinkelkeur.nl/nieuwe-regels-2014-webwinkels/

https://www.thuiswinkel.org/bedrijven/kenniscentrum/wet-en-regelgeving/richtlijn-consumentenrechten/nieuwe-wetgeving-koop-op-afstand

wat klanten zeggen

"Free Design kan goed aanvoelen wat de wensen zijn en dit vertalen naar een visuele plaatje."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken