Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

afbeelding

Nog een paar weken en dan beginnen de vakanties weer. Een periode waarin bedrijven en organisaties vaak op halve kracht werken. Maar hoe zit het dan met alle communicatiedoelen? Ga je die dan nog wel halen? Wordt je website aangepast en de Facebookpagina bijgehouden?

U vraagt zich misschien af in hoeverre dat prioriteit heeft. Maar continuïteit is heel belangrijk: als je ook in de vakantieperiode communiceert, laat je zien dat je als bedrijf/organisatie altijd actief bent. Je blijft actueel en neemt je klanten en opdrachtgevers serieus. En als u er zelf geen tijd of gelegenheid voor hebt – want ook u wilt vakantie vieren! – heeft Free Design voor u dé oplossing. Veel werkzaamheden kunnen in overleg van tevoren worden georganiseerd en ingepland. En dan kunnen wij u de helpende hand bieden als u er zelf even tussenuit bent.

 

Facebook bijhouden of website-onderhoud

macbook

Al jaren geven opdrachtgevers Free Design input om op reguliere basis hun websites aan te passen. Vaak hebben ze niet de tijd of de kennis om dit zelf te doen. Sommige opdrachtgevers willen wekelijks een update. Dat kost echt geen bakken met geld, want Free Design hanteert ook hiervoor scherpe tarieven. Bijvoorbeeld met een strippenkaart. U koopt 5 uren al voor 337,50.

Free Design kan ook uw Facebookpagina’s voor u bijhouden. We bedenken samen welke onderwerpen interessant zijn en maken daar berichten over. Deze plannen we in op Facebook zodat ze op het juiste moment worden getoond. U heeft er zelf geen omkijken naar. Uitproberen? Zie de zomeraanbieding onderaan deze nieuwsbrief.

 

Projecten

mappenmappenmappenMariehoeve Logies
De Mariahoeve is een eeuwenoude boerderij tussen de groene weilanden in het Zuid-Hollandse plassengebied. Je kunt er allerlei vakantiehuisjes huren. Onlangs heeft Free Design de informatiemappen voor Mariahoeve-logies ontwikkeld.

Je kunt bij de Mariahoeve (www.mariahoeve-logies.nl) overnachten midden in de natuur. En elke dag worden er de koeien gemolken en verzorgd! Er is een boel te doen: fietsen, wandelen, melken, vissen, varen of gewoon lekker slenteren tussen de koeien. Voor Mariahoeve-logies heeft Free Design daarom informatiemappen ontwikkeld. Niet alleen met alle mogelijkheden, maar ook boordevol praktische informatie.stickerwansemCwansemBv.d. Wansem Service Center
Je moet altijd kunnen vertrouwen op je schip en je scheepsmotor. En daar zorgt van der Wansem voor. Free Design heeft mooie 3D-stickers (doming-stickers in vakjargon) voor ze ontwikkeld. Het 3D-effect zorgt voor een leuke, opvallende touch.

Doming-stickers zijn vinyl-stickers waarop een speciale acryllaag (doming) wordt gegoten. Daardoor ontstaat een bolling en krijgt de sticker een 3D-effect. Van der Wansem Service Center (info: www.wansem.eu) plakt de door Free Design ontworpen stickers op zijn buitenboordmotoren. En er zijn uiteraard veel meer toepassingen mogelijk!

 

 

 

PUB201703 shpFree Design in Publish

Publish is het vaktijdschrift voor ontwerpers en beeldmakers. In de komende Publish staat een interview met mij. Het gaat bijvoorbeeld over de noodzaak voor tuinders en kwekers om met goede communicatie aan de weg te timmeren. Het artikel kunt u hier nalezen.

artikel publish juni2017

 

 

prijsAanbieding zomermaanden

Deze zomer biedt Free Design het verzorgen van uw Facebookpagina aan voor 50,- per maand in juli en augustus (2 maanden). In elk van deze 2 maanden maak ik 2 berichten met tekst en beeld (dus 4 totaal) voor Facebook. Die plan ik in op de voor u meest geschikte data. Daarna geldt het standaardtarief van 75,-.

* Alle genoemde tarieven zijn in euro’s en excl. btw.

 

wat klanten zeggen

"Free Design reageert altijd direct op mijn vraag en komt snel met een passende oplossing"

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken