Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Geen vooruitgang zonder terugblik


Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg. Hopelijk is het ook voor u en uw bedrijf of organisatie goed van start gegaan. En kunt u net als Free Design tevreden terugblikken op het afgelopen jaar. Want misschien is het u opgevallen? Het afgelopen half jaar hebt u wat minder van ons gehoord. We hebben namelijk een opwindende en daardoor heel drukke periode achter de rug.


Dit begon met de nominatie voor de Sterkste Schakel. Het is u vast niet ontgaan door onze mailings met de vraag uw stem op ons uit te brengen. En dat deed u! Dankzij uw steun heeft Free Design een prachtige vijfde plek behaald. Daar zijn we trots op, en uw massale support stemt ons dankbaar.

Mede vanwege alle publiciteit was 2016 voor Free Design een heel druk jaar. We hebben 170 verschillende projecten mogen uitvoeren en kenden een fikse klantengroei (44 nieuwe klanten!). We ontwierpen 11 logo's, maakten 6 huisstijlen, 19 folders, 63 advertenties, 21 websites, 3 webshops, 5 Facebook-pagina's, 8 beletteringen voor auto’s en bestelbussen, en nog vele, vele andere leuke, mooie en vooral nuttige communicatie-uitingen.

Opvallend was dat dit jaar velen van u een (nieuwe) autobelettering lieten aanbrengen. Blijkbaar liet de economische groei deze investering toe. En het is een nuttige uitgave. Want het bereik ervan is heel groot. Je wordt overal gezien, en met een mooi ontwerp is de kans groot dat ze je naam onthouden. Ook het aantal nieuwe websites is behoorlijk toegenomen. De afgelopen jaren moesten bedrijven en organisaties voorzichtig zijn met hun budgetten. Maar nu zie je dat er weer ruimte komt voor de nodige vernieuwing en frisse ideeën.

Projecten

geothermiePlatform Geothermie
Voor Platform Geothermie heeft Free Design onlangs de website vernieuwd. Platform Geothermie is een non-profit organisatie (NGO) die de toepassing van aardwarmte in Nederland wil bevorderen. Het Platform Geothermie wil dat in Nederland meer gebruik wordt gemaakt van duurzame aardwarmte. Daarom streeft het Platform naar kennisoverdracht en geeft het voorlichting over (diepe) geothermie. Op hun website www.geothermie.nl staat een goede uitleg over wat geothermie precies inhoudt en wat het eventueel voor jou (of je bedrijf of organisatie) kan doen. Je kunt op de site ook veel voorbeelden van projecten vinden. 

hogenboomHogenboom Advies
Voor Hogenboom Advies maakte Free Design een mooie presentatiemap voor bijvoorbeeld offertes en hypotheken. Tegenwoordig vindt een groot deel van de communicatie met je klanten digitaal plaats via e-mail en internet. Toch zijn er nog genoeg momenten dat je ook letterlijk met elkaar in gesprek gaat. En ook dan wil je goed voor de dag komen. Reden voor Hogenboom Advies ook op dit onderdeel hun huisstijl een passende uitstraling mee te geven.

www.waar.nl

Free Design heeft zich aangesloten bij www.waar.nl. Dit is een platform voor digitale mond-tot-mondreclame. We hebben hier ruim 150 projecten ingevoerd. Zo kunt u heel snel zien waar Free Design actief is. En we zijn enorm trots op de mooie beoordeling van onze klanten. Ze waarderen ons maar liefst met gemiddeld een CIJFER !!!!!!!!

wwwaar

 

HortiContact (Tuinbouw Relatiedagen) 14, 15 en 16 februari, Gorinchem

horticontactEen nieuwe naam: HortiContact (de meesten van u kennen Nederlands grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw nog onder de naam Tuinbouw Relatiedagen). Maar een vertrouwde plek: de Evenementenhal in Gorinchem, op 14, 15 en 16 februari. En ook Free Design staat weer op deze beurs. Dit keer met een nieuwe actie, want we geven een gratis rolbanner kado. Dus kom langs op onze stand en doe mee! Kijk snel op de flyer voor meer informatie.

 

 

wat klanten zeggen

"Free Design maakt mooie ontwerpen en zorgt voor een goede doorvoering naar de diverse uitingen."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken