Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

joyce5e plaats sterkste schakel

Zo vlak voor de zomer kijk ik terug op een mooie en drukke periode. Free Design is dit voorjaar genomineerd voor De Sterkste Schakel en heeft de vijfde plaats in de wacht kunnen slepen. Daar ben ik enorm trots op: zelf bepalen hoe je dingen aanpakt, de vrijheid hebben om samen met je klant iets moois te creëren, dat is voor mij FREE DESIGN. Het is geweldig om daarvoor te worden beloond door andere ondernemers.

Ook heeft Free Design dit jaar weer deelgenomen aan de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem. Ieder jaar is deze vakbeurs weer “the place to be” voor tuinbouwbedrijven in alle vormen. Kwekers, groothandels, toeleveringsbedrijven en faciliterende bedrijven hebben een stand op deze beurs. Mijn klanten in levende lijve ontmoeten, netwerken, afspraken maken en zaken met elkaar doen, een beurs als deze is er een uitgelezen gelegenheid voor.

Projecten

folder hotel orionHotel Orion  Kaag
Ken je het eiland Kaag? Het ligt midden in het Groene Hart op een steenworp afstand van de snelweg A44, maar je waant je echt in een andere wereld.

Voor Hotel Orion op Kaag eiland heeft Free Design onlangs een nieuwe drieluik folder ontworpen. Een folder helpt je bedrijf aan meer bekendheid en geeft de lezer een kijkje binnen het bedrijf. Goede vormgeving is daarbij onmisbaar. De combinatie van foto’s en tekst moet een goed beeld geven van wat de hotelgast kan aantreffen. Free Design denkt daar graag in mee.

IMG 0560Vakgarage Straathof - Nieuwe Wetering
Wanneer een organisatie is aangesloten bij een formule heb je te maken met een bestaande huisstijl. Deze huisstijl moet natuurlijk duidelijk naar voren komen in alle communicatie-uitingen.

Voor Vakgarage Straathof heeft Free Design producten ontworpen die perfect aansluiten bij deze huisstijl, maar toch de identiteit van dit bedrijf optimaal uitlichten. Een nieuwsbrief en een kleurplaat om de open dag te promoten. U kunt uw nieuwsbrief laten vormgeven door Free Design en zelf de teksten verzorgen, u kunt het ook helemaal aan ons overlaten. Wij zorgen er dan voor dat u (potentiele) klanten de informatie ontvangen die u graag met hen deelt.

Ontwikkelingen

Content met uw content?
Content is een breed begrip. Het bevat alle teksten en beelden van een webpagina. De manier waarop deze teksten en beelden op de pagina zichtbaar zijn, bepaalt de kracht van uw medium.

Maar waar begint u en, misschien nog wel belangrijker, wanneer stopt u? Binnen de content marketing is de meest genoemde trend de focus op kwalitatieve content. Tijd om af te stappen van veel snelle berichten en werk maken van content van waarde. Wat minder berichten produceren en meer tijd, aandacht en liefde stoppen in betere content. Bijkomend voordeel is dat deze content veel beter gedeeld wordt. Dit kan het bedrijf aan haar volgers overlaten, ook de medewerkers kunnen berichten via hun eigen social media account liken en delen.

facebook icoon retinaFacebook livestream
Een andere trend is de opkomst van video content, sinds kort zelfs livestream via Facebook. Op deze manier kunt u uw Facebook volgers meer betrekken bij uw activiteiten.

Stel, u heeft iets te vieren: een jubileum, een opening, of misschien een nieuwe collectie die wordt geshowd in uw kledingwinkel. Niet al uw klanten kunnen daarbij aanwezig zijn. Met de livestream van Facebook kunnen zij direct met u meegenieten.

geelTrend in vormgeving: Een toefje geel.
Geel is het pepertje van 2016. Alles wat een beetje meer pit kan gebruiken, voorzien we van een toefje geel.

Heeft uw zwart-wit site wat nodig? Kies voor een geel menu-item. Te weinig spanning? Een geel half-transparantje over een foto doet wonderen. Zit u om een eye-catcher verlegen? Kleur knop of tekst knalgeel. Mooi dat-ie opvalt! Heeft u hele andere kleuren in uw huisstijl, dan zijn deze natuurlijk ook goed toepasbaar op een zwart-wit site.

Stagiaire Mickey Beumer

Free Design geeft graag haar kennis en kunde door. Daarom hebben wij regelmatig stagiaires.

Vanaf september loopt Mickey Beumer stage bij ons. Mickey is 3e jaars MBO-student aan het Mediacollege Amsterdam. Zij studeert media vormgeving. Een mediavormgever verzorgt niet alleen de vormgeving van advertenties, folders en websites, maar ook van een app, videoclip of een publicatie voor een tablet. Belangrijk is om de boodschap van de opdrachtgever zo goed mogelijk over te brengen. De leerdoelen van de opleiding passen prima binnen de werkzaamheden bij Free Design. Wij wensen Mickey veel succes tijdens haar stage.

wat klanten zeggen

"Free Design kan goed aanvoelen wat de wensen zijn en dit vertalen naar een visuele plaatje."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken