Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Trots en blij

Free Design0De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. En voor 2016 is Free Design genomineerd in de sector IT & communicatie: Sterkste Schakel. Een uitverkiezing waar we bijzonder trots op zijn. Vooral ook omdat we door onder anderen onze collega’s zijn voorgedragen. En dat stemt ons extra blij!

Alle genomineerden gaan nu een uitgebreid beoordelingstraject in, wat dit voorjaar uiteindelijk leidt tot de uitverkiezing van de Sterkste Schakel. Er is ook een publieksprijs waarbij iedereen kan stemmen. Liefst op ons natuurlijk :-), dus daarover hoort u later meer!

Projecten

advertentie 2Voor Roks Elektrotechniek heeft Free Design onlangs diverse personeelsadvertenties gemaakt. Ze worden niet in vakbladen of kranten geplaatst, maar op Facebook. Als je zit te schreeuwen om goed personeel hoef je je tegenwoordig niet te beperken tot de traditionele media. Facebook, LinkedIn en Twitter zijn online media waarmee je de vacatures breed onder de aandacht kunt brengen. Free Design maakte voor Roks Elektrotechniek uit Lisse advertenties voor Facebook.


ZeilmakerijzwetslootZeilmakerij Zwetsloot uit Buitenkaag wilde een nieuwe, makkelijk te onderhouden website. Dus hebben zij gekozen voor een CMS-pakket. Bij Zwetsloot maken ze onder meer kappen voor superyachts en kleinere boten, en zeilen voor molens. Zij wilden een nieuwe website, die ze zelf gemakkelijk kunnen onderhouden: www.zeilmakerijzwetsloot.nl. In overleg hebben we besloten dat het CMS-systeem Joomla voor hen de beste oplossing is. Ze volgden een korte training bij Free Design, en kunnen nu zelf met hun site aan de slag.

 

Tuinbouw Relatiedagen

TBR GO logo PNG

Het is weer bijna zover. Op 16, 17 en 18 februari staat Free Design op de Tuinbouw Relatiedagen vakbeurs in Gorinchem. En opnieuw met de succesvolle actie Win een Website. U bent natuurlijk van harte welkom voor een bezoekje. Maar let op: we staan dit jaar op een andere plek in de hal, standnummer 239. De roots van Free Design liggen in de tuinbouwsector. Wij weten dan ook als geen ander wat het betekent om je als teler, kweker of toeleverancier te profileren en te positioneren. Ook veel aan tuinbouw gerelateerde bedrijven werken daarom graag met Free Design.

Iedereen is 16-18 februari natuurlijk van harte welkom in de Evenementenhal in Gorinchem. En ook nu weer kunnen bezoekers een website winnen. Dus kom langs bij Free Design, standnummer 239, en doe mee!

 

Nieuwe stagiair

Binnenkort gaat bij Free Design weer een nieuwe stagiair aan de slag. Sven Janssen uit Roelofarendsveen zal begin februari bij ons stage komen lopen. Hij volgt de opleiding tot media-vormgever op het ROC in Leiden.

wat klanten zeggen

"Free Design maakt mooie ontwerpen en zorgt voor een goede doorvoering naar de diverse uitingen."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken