Stationsstraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Hier vindt u onze nieuwsbrieven die reeds verstuurd zijn naar onze klanten en relaties. Wilt u ook de nieuwsbrief van Free Design ontvangen? Vul uw gegevens onderin in en klik op aanmelden.

Vertrouwen in de toekomst

 26 oktober is het kabinet-Rutte III beëdigd. De regering (VVD, CDA, D66 en ChristenUnie) heeft als motto ‘Vertrouwen in de toekomst’. En ze beloven ons dat alle Nederlanders sociaal én economisch erop vooruit zullen gaan. Nu heb ik zelf altijd alle vertrouwen gehad in de toekomst. Daardoor kon ik (komende januari alweer 15 jaar geleden!) een start maken met Free Design. Ik wens dan ook iedereen van harte toe dat de toekomst ook voor haar of hem alle goeds mag brengen. Hoe de regeringsplannen ook mogen uitpakken.

Trots en blij

Free Design0

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. En voor 2016 is Free Design genomineerd in de sector IT & communicatie: Sterkste Schakel. Een uitverkiezing waar we bijzonder trots op zijn. Vooral ook omdat we door onder anderen onze collega’s zijn voorgedragen. En dat stemt ons extra blij!

Schoonmaak…

Pasen is geweest. Alle nog ‘ouderwets’ verstopte eieren zijn alweer soldaat gemaakt. De Keukenhof is een paar weken open en de eerste tulpen staan er al in bloei. Tijd dus voor het voorjaar! Voor thuis denk je dan al gauw aan de grote schoonmaak. Maar ook op het werk kan een frisse blik geen kwaad, met vragen als: is mijn logo nog aantrekkelijk, trekt mijn website genoeg traffic, past mijn uitstraling nog bij mijn doelgroep, staat mijn site ook mobiel bovenaan in Google? Allemaal nuttige en zeker ook zeer legitieme vragen. Free Design is u graag behulpzaam er het perfect passende antwoord op te geven.

December is meer dan alleen feestmaand

De feestmaand komt er alweer aan. Voor veel bedrijven een drukke periode. Niet alleen vanwege Sinterklaas en Kerstmis, maar ook omdat er nog voor het einde van het jaar een heleboel af moet zijn. Dat merken wij ook goed bij Free Design. Daarnaast is het dé tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar: wat zijn je doelen en hoe wil je die bereiken? Onze marketingspecialist kan u hierbij een deskundig advies geven. Door middel van een analyse in 1 dag worden doelen bepaald en maken we een planning voor het komende jaar met bijbehorende kosten en verdiensten. Heel SMART*.

Communicatieplannen uitstippelen

Het jaar is inmiddels een maand oud en u bent waarschijnlijk alweer hard bezig met het uitvoeren van alle plannen voor 2015. Daarbij is het goed om te kijken wat je met je bedrijf wilt. En zeker qua promotie: Wat is je budget en wat je doelgroep? Hoe ga je die bereiken en met welke middelen? Komt u deze en soortgelijke dingen tegen, kom dan gerust eens langs bij Free Design. Want wij kunnen u hierin van goede adviezen voorzien.

Geen vooruitgang zonder terugblik

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg. Hopelijk is het ook voor u en uw bedrijf of organisatie goed van start gegaan. En kunt u net als Free Design tevreden terugblikken op het afgelopen jaar. Want misschien is het u opgevallen? Het afgelopen half jaar hebt u wat minder van ons gehoord. We hebben namelijk een opwindende en daardoor heel drukke periode achter de rug.

Vakantietijd

Over nog geen twee weken beginnen de schoolvakanties in onze regio al. Gaat u nog weg? Ikzelf ga er in ieder geval met het gezin eventjes tussenuit. Quality time om echt naar uit te kijken. Maar buiten de vakantie is het gewoon weer de handen uit de mouwen steken. Want er is genoeg te doen. Voor veel bedrijven en organisaties is de vakantieperiode immers het ideale moment om zich eens rustig te bezinnen op de bestaande identiteit, zoals logo en huisstijl. Free Design is dan de perfecte sparringpartner. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwe website Free Design

Ook zo genoten van de mooie nazomer? Wij wel! Maar intussen hebben we niet stilgezeten. Want Free Design heeft onlangs weer een paar leuke projecten afgerond. Ook hebben we onze eigen site eens stevig onder handen genomen. Vanaf heden ‘live’ te bezoeken. Wilt u eens kijken naar onze vernieuwde site? We stellen uw reactie altijd op prijs, want daarmee houden wij onze dienstverlening aan u up-to-date!

5e plaats sterkste schakel

Zo vlak voor de zomer kijk ik terug op een mooie en drukke periode. Free Design is dit voorjaar genomineerd voor De Sterkste Schakel en heeft de vijfde plaats in de wacht kunnen slepen. Daar ben ik enorm trots op: zelf bepalen hoe je dingen aanpakt, de vrijheid hebben om samen met je klant iets moois te creëren, dat is voor mij FREE DESIGN. Het is geweldig om daarvoor te worden beloond door andere ondernemers.

wat klanten zeggen

"Free Design maakt mooie ontwerpen en zorgt voor een goede doorvoering naar de diverse uitingen."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

 

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief

 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken