Creation: Free Design
Huisstijl ontwikkeling
Free Design maakt uw idee visueel
RVS bord voor Floritec
Free Design levert net iets meer
Drukwerk begeleiding
Free Design denkt met u mee over de uitvoering
Een nieuwe huisstijl en drukwerk
Free Design kan het van A t/m Z verzorgen.
Huisstijl BusinessPiont Roelofarendsveen
Free Design geeft uw pand herkenbaarheid
Spandoek
Ook voor Signing is Free Design in zetbaar

Marketing

Wilt u meer focus voor uw bedrijf en daardoor meer kans op succes dan is een business c.q. strategisch plan een eerste essentiële stap. Wij helpen u daar graag bij. Wij doen dit zoals u van ons gewend bent: snel, efficiënt, kwalitatief en tegen een vriendelijke prijs. Want samen met u maken wij binnen 1 (dag)deel uw plan, niet een dik rapport dat u nooit meer leest, maar alles op 1 A4-tje. Met dit ene A4-tje stuurt u, uw bedrijf succesvol de toekomst in.
 
Daarnaast kunnen wij u helpen met het maken van een Marketing (en Communicatie)plan. Dat kunnen we op verschillende niveaus. We kunnen het plan voor u schrijven, we kunnen u erbij assisteren en als u wilt kunnen wij het plan ook voor u uitvoeren of uw personeel begeleiden bij het uitvoeren ervan. Zoals het bij Marketing hoort, is de klant Koning, U dus!
 
Voor deze service maken we gebruik van een Marketing en Communicatie specialist die al meer dan 25 jaar in het vak zit.  Hij heeft zijn sporen verdient bij grote multinationals maar heeft ook heel veel ervaring met het adviseren van het MKB-bedrijf.
 
Interesse?
Bel of mail, we komen graag vrijblijvend langs om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.