Stationststraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Free Design viert in 2018 alweer het derde lustrum. En in die jaren hebben we heel wat moois mogen creëren. Zo maakten we het logo en de complete huisstijl van de gemeente Kaag en Braassem. En voor tal van bedrijven en instellingen in de regio ontwierpen we onder meer websites, brochures en logo’s. Dat werd afgelopen jaar door onze opdrachtgevers beloond: bij de uitverkiezing van De Sterkste Schakel heeft Free Design een eervolle vijfde plaats behaald bij de publieksjury. Een heel mooie score, want er deden veel grote, bekende bedrijven mee. U heeft echt uw vertrouwen in ons uitgesproken. Klasse.

Elke maand taart

taart actie

Free Design bestaat 15 jaar in 2018. Daarom geven we elke 15de van de maand een taart cadeau aan iemand die ons liket! Wilt u ook een kans maken? Like ons op Facebook. U ontvangt vanzelf bericht of u de taart gewonnen hebt. Daar hoeft u verder niets voor te doen. Dan bespreken we ook hoe we de taart bij u krijgen. En doet u toevallig net aan de lijn? Dan kunnen we natuurlijk ook afspreken dat Free Design namens u het bedrag schenkt aan een door u te bepalen goed doel. Handig toch?

En vergeet niet ons te liken op Facebook, en maak kans op een taart!!

Lustrumacties in 2018

Dat vertrouwen willen we dit jaar belonen. Want 15 jaar Free Design kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. En daarom zijn er elk kwartaal speciale acties waarvan u kunt profiteren. Zo krijgt u 15% korting op al het webdesign dat u tot en met maart van dit jaar door Free Design laat uitvoeren. Daarna volgen nog een actie voor rolbanners, een speciaal zomerpakket en in het laatste kwartaal korting op relatie- en kerstgeschenken. Dus hou dit jaar onze website in de gaten!

Geïnteresseerd in 15% korting op al het webdesign? Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Prijswinaar januari

januari 2018

De taart ging in januari naar Sandra Termeulen. Sandra Termeulen van de Rabobank Groene Hart neemt de taart in ontvangst die zij heeft gewonnen. Er zijn nog 11 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!

wat klanten zeggen

"Free Design reageert altijd direct op mijn vraag en komt snel met een passende oplossing"

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief


 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken