Stationststraat 2b, 2371 SH Roelofarendsveen   071 3317433   info@free-design.nl

Free Design viert in 2018 alweer het derde lustrum. En in die jaren hebben we heel wat moois mogen creëren. Zo maakten we het logo en de complete huisstijl van de gemeente Kaag en Braassem. En voor tal van bedrijven en instellingen in de regio ontwierpen we onder meer websites, brochures en logo’s. Dat werd afgelopen jaar door onze opdrachtgevers beloond: bij de uitverkiezing van De Sterkste Schakel heeft Free Design een eervolle vijfde plaats behaald bij de publieksjury. Een heel mooie score, want er deden veel grote, bekende bedrijven mee. U heeft echt uw vertrouwen in ons uitgesproken. Klasse.

Elke maand taart

taart actie

Free Design bestaat 15 jaar in 2018. Daarom geven we elke 15de van de maand een taart cadeau aan iemand die ons liket! Wilt u ook een kans maken? Like ons op Facebook. U ontvangt vanzelf bericht of u de taart gewonnen hebt. Daar hoeft u verder niets voor te doen. Dan bespreken we ook hoe we de taart bij u krijgen. En doet u toevallig net aan de lijn? Dan kunnen we natuurlijk ook afspreken dat Free Design namens u het bedrag schenkt aan een door u te bepalen goed doel. Handig toch?

En vergeet niet ons te liken op Facebook, en maak kans op een taart!!

Lustrumacties in 2018

Dat vertrouwen willen we dit jaar belonen. Want 15 jaar Free Design kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. En daarom zijn er elk kwartaal speciale acties waarvan u kunt profiteren. Van juli t/m september krijgt u met onze zomeractie aanzienlijk voordeel op relatiegeschenken. Die kunt u natuurlijk met bedrukking en kleur helemaal laten aansluiten bij uw bedrijf of organisatie.

zomer actie
Goed idee dus voor de zomer! 

Geïnteresseerd in één van onze zomeracties?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

 

Prijswinaar januari

De taart ging in januari naar Sandra Termeulen. Sandra Termeulen van de Rabobank Groene Hart neemt de taart in ontvangst die zij heeft gewonnen. Er zijn nog 11 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!januari 2018

Prijswinaar februari

Angelique Sieders-Volwater mocht in februari de taart in ontvangst nemen. Er zijn nog 10 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!

Prijswinaar maart

De taart ging in maart naar Jose van Staveren. Er zijn nog 9 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!
jose

 

Prijswinaar april

Deze maand mocht ik Anges kappe van Grijs Beton Design blij maken met deze heerlijke taart. Nu zijn er nog 8 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!
agnes


Prijswinaar mei

De vijfde taart gaat naar Marianne Vlak van AB Flexkracht uit Rijsenhout. Nu zijn er nog 7 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!

marianne


Prijswinaar juni

Suzanne van Vliet van HS Events mocht in juni de taart in ontvangst nemen.

Prijswinaar juli

Erwin Duivenvoorden van Kwekerij E. Duivenvoorden uit Lisserbroek was in juli de gelukkige om de taart in ontvangst nemen.

Prijswinaar augustus

Martijn Haas van Aeres Agree mocht in augustus de taart in ontvangst nemen. Er zijn nog 4 taarten te winnen: like Free Design op Facebook en maak kans!!!

wat klanten zeggen

"Free Design kan snel handelen en snel grafische oplossingen bieden. Zo worden strakke deadlines toch behaald."

uw voordeel

• U krijgt een maatwerk oplossing
• Uw bedrijf wordt beter herkenbaar
• Het logo sluit aan bij uw bedrijfsvoering
• U laat zien waar uw bedrijf in de markt staat
• Uw bedrijf onderscheidt zich
• Het logo past bij uw andere communicatie-uitingen
• U ervaart communicatie kan opleveren

{mosmap width='500'|height='400'|lat='52.203829'|lon='4.631810'|zoom='11'|mapType='map'|text='<strong>Free Design</strong><br>Stationsstraat 2b</br>2371 SH Roelofarendsveen<br></br>'|tooltip='Free Design'|marker='1'|align='center' }

contact

Free Design
Stationsstraat 2b
2371 SH Roelofarendsveen
071 3317433
info@free-design.nl

nieuwsbrief


 

volg ons

facebook over linkedin over google over insta over twitter over

 

 

zoeken